Hubert, det nyeste skud på stammen

Tidlig lørdag morgen ringede Gert. ”Vi vil godt have det andet kuld ud i kennelen så I kan godt få Zigzag”. Det er sådan en måde at blive helt vågen på og jeg fik sagt noget om at jeg lige skulle snakke med Birgit, så ville jeg ringe tilbage. Med til historien hører også, at vi weekenden før havde været på besøg og havde set ”Zigzag” og ”Stærkodder” fordi vi muligvis skulle overtage én af dem. Vi var blevet enige om at vente godt 14 dage, men sådan skulle det ikke gå.
Nå, klokken 14.30 sad vi ombord på færgen til Aarhus og klokken 21.00 var vi hjemme igen, medbringende en lille hund til samlingen.
Nu kan man jo ikke kalde en hund for Zigzag så vi blev efter kort tids forhandling enige om at han lignede en Hubert, og derved blev det.
Hubert var ikke 8 uger, som vore andre har været det ved hjembringelsen; han var næsten 12 og det var fordi han og Stærkodder (som heller ikke hedder det, selvom navnet passer), var forbeholdt Gert og Bodil selv. Men når man har mange hunde må man undertiden træffe en hurtig beslutning og det var vi glade for.
Hubert rykkede ind og lærte de basale færdigheder: Man tisser udenfor, man får belønning når man gør det og man brokker sig når det går for langsomt!
Ak ja, en ægte basset mere……………