Det skete i 2008

29.11.2008: Udstilling i Næstved

Birgit skulle på arbejde så planen var at jeg skulle udstille både Schroeder og Junior. Desværre var Schroeder hævet grundet sin dårlige tand så han blev nødt til at blive hjemme.
Til gengæld havde Junior og jeg en mageløs dag sammen. Han vandt sin mellemklasse, han vandt konkurrencen om cert'et, han slog alle de andre hanner og blev BIM og endelig blev han BIS i mellemklassen.
Synd Birgit ikke var med og oplevede det.8-9.11.2008: Udstilling i Karup og Herning
I november afholder vi den traditionsrige dobbeltudstilling i Karup (Basset Klubben) og Herning (DKK).
Desværre har vi altid haft en tradition for ikke at vinde noget som helst på disse udstillinger men da der var 3 årskonkurrencer der skulle afgøres, ja så måtte vi jo prøve. Betingelserne var enkle: For at blive årets hanhund måtte en af de nærmeste konkurrenter ikke vinde begge dage. For at blive årets avlshund skulle vi have placeret en af Schroeders hvalpe og endelig: For at blive årets DKK-vinder måtte den konkurrerende tæve ikke blive BIR/BIM.
Det var en MEGET spændende weekend og som forudset vandt vi ikke noget selv men måtte nøjes med at følge konkurrenterne.
Først satte dommeren om lørdagen 2 hunde som BIR/BIM som ikke havde indflydelse på konkurrencen - Årets Hanhund var i hus!
Så satte Kim Juicy Lucy ind med en Very Good. 6 point og titlen som Årets Avlshan var hjemme.
Og endelig i Herning blev den konkurrende tæve ikke udtaget til BIM. DKK-Racevindertitlen var i hus.
 

BENYT PILENE TIL AT NAVIGERE I TEKSTEN